La carta al Pol Sud

 

Mentre fèiem el projecte dels pingüins, es va tenir la idea d’enviar una carta als pingüins per a preguntar-los a ells, tots els nostres dubtes. És aquí, doncs, quan neix el sub-projecte de la carta.

Primer de tot havíem de repensar allò d’enviar una carta als pingüins, ELS PINGÜINS LLEGEIXEN? QUI LLEGEIX?

Per tant vam investigar quines persones habiten al Pol Sud. Al Pol Sud no hi viu ningú, només hi trobem ELS CIENTÍFICS, d’altres parts del planeta, que hi van a investigar.

Sabent a qui enviaríem la carta, vam preguntar-nos COM ARRIBARIA? I vam fer unes quantes hipòtesis, tenint en compte que havíem de travessar un mar molt gran que es diu OCEÀ.

Mica en mica vam anar fent la carta, amb preguntes que teníem, tant dels pingüins, com de la vida dels científics. La Vanesa i l’ Iva a ENGLISH ens van ajudar a posar algunes paraules en anglès. També vam decorar la carta amb tot de dibuixos relacionats amb les preguntes que havíem fet. I els hi vam enviar molts missatges escrits pels nens i nenes de la classe dels pingüins. Finalment vam fer el sobre i el segell per poder-la enviar.

Per últim, hem anat a llençar-la per la bústia, i com que era un sobre molt gran, hem tingut problemes per fer-la cabre.

Aquí teniu l’enllaç per poder-ne veure un recull fotogràfic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>