Ja tenim mural al rebedor de l’escola

Tot va començar el dia que vam decidir fer un dibuix per la secretaria del centre que donés la benvinguda a qualsevol persona que vingués a l’escola.

Aquell dia la Purificación, la mama del Mauro de 2n, autora dels dibuixos i il·lustradora professional,  va imaginar un gran dibuix, una historia plasmada en una paret que representés els valors d’amistat, respecte i inclusió que l’escola transmet.

Aquell mateix dia també, la Mari Carmen, mama de la Mar de 4t, també ho va veure clar. Tota aquesta història es podria plasmar en un vinil que anés des de dalt de l’ascensor fins al terra.

I després de molts entrebancs per poder instal·lar-ho, necessitàvem una grua que arribés als 11 metres, ahir ho vam poder fer. Durant tot el dia, l’Adrián, de Mail boxes etc., empresa que ens ha regalat el vinil, va estar instal·lant aquesta bonica història, mentre els ulls del nostre alumnat, del professorat i de les monitores de menjador miraven amb il·lusió i sorpresa cadascun dels vinils que s’anaven posant.

Avui, a l’entrada, hem vist reflectit a les cares dels nens i de les nenes del Tarra, mentre miraven el dibuix, un sentiment d’alegria, un moment de somni, una bona dosi d’imaginació. I això és indispensable per la nostra escola.

Per poder veure-ho, us demanem que vingueu al rebedor de l’escola, que els hi pregunteu als vostres fills i filles, que us acompanyin,  i que, sobretot, també imagineu i somieu com ho fan elles i ells.

Moltes gràcies Purificación.

Moltes gràcies Mari Carmen.

Esperem que ho gaudiu.

 

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>