GIANTS Project Erasmus+ KA229

EL MES DE LA PINTURA A L’ESCOLA SALVADOR SANROMÀ

El passat mes d’octubre va ser el MONTH OF PAINTING dins el nostre projecte GIANTS en el qual participem amb les escoles de Finlàndia, Polònia, República Txeca i Grècia.

Cada escola va proposar una pintura d’un/ autor/a famós/sa del seu país i la resta de països vam haver de reproduir-les mitjançant diferents tècniques artístiques. Abans de fer la reproducció de les obres, des de l’àrea d’English Art vam analitzar les diferents obres amb l’alumnat, vam conèixer una mica de l’història de cada autor/a i vam decidir quines tècniques faríem servir per reproduir cada pintura. 

Una altra de les tasques que vam haver de desenvolupar  va ser la de escriure una biografia de cada artista de manera cooperativa amb els companys i companyes de les altres escoles. D’aquesta manera, vam poder indagar d’una manera més profunda en la vida i obra de cada autor/a.

Per últim vam crear i jugar a jocs online relacionats amb cadascuna de les pintures i ens ho vam passar genial. 

http://ourerasmus.eu/index.php/giant/second-year-works-2020-2021/17-giant/350-month-of-painting 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>