SOM LA CLASSE DE L’ELSA, EL PROJECTE

Aquest curs elaborar el projecte del nom de la classe ha estat tot un repte. Donar cabuda a totes les inquietuds relacionades amb la Elsa ens ha portar a fer un projecte amb propostes molt diferenciades.

Primer vam investigar si algunes persones vivien en condicions similars a l’Elsa i vam trobar els inuits. Així vam descobrir que la roba de l’Elsa no era adequada per viure al gel i també que les construccions dels inuits no s’assemblaven a les que feina l’Elsa, la forma de fer-ho també era diferent. Nosaltres també vam fer construccions amb gel, va ser molt divertit.

En un segon moment va arribar el temps d’investigar. Vam congelar aigua, vam veure el procés de desgel…. vam congelar escuma d’afaitar, vam pintar amb ella….

Després vam analitzat la història de l’Elsa, el personatge (com era, la seva família, els seus amics), el problema, les emocions que trobem al llarg de la història i la solució.

I per acabar, l’Elsa té poders, però nosaltres hem fet màgia. Un gran espectacle!

Per veure les imatges…

Promoció 2018 (P5) – Fotos i vídeos

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>