LES NOSTRES ACTIVITATS SOLIDÀRIES

Quan arriba el temps de Nadal al nostre centre potenciem activitats de solidaritat. Aquest curs participem en:

1.- Projecte Polseres Candela.

Consisteix en la creació de polseres fetes per l’alumnat de l’escola amb un objectiu comú: recaptar diners per la investigació del càncer infantil a l’Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona.
La darrera setmana del trimestre i durant el festival de Nadal es muntaran paradetes per la venda d’aquestes polseres. Amb aquesta acció solidària posem el nostre granet de sorra per millorar la vida d’aquells infants que pateixen càncer.

2.-Campanya de recollida de roba usada i calçat, fundació Glorr.

Com cada any la comunitat educativa de l’escola fa donacions a aquesta fundació de roba i calçat usats per convertir-se en ajuda per als nens i nenes més desafavorits del nostre país.

Agraïm la col·laboració de totes les famílies.

 

3.-Campanya de recollida d’aliments, Cáritas.

Amb la finalitat de fer arribar aliments a totes les famílies amb una situació de vulnerabilitat, l’escola participa en la campanya que Cáritas posa en marxa, amb intenció de millorar les seves reserves alimentàries per fer front a les necessitats d’aquestes famílies. Es col·labora amb la donació d’articles per confeccionar un lot de Nadal.

4.- Cantata de nadales a la llar d’avis Catite i Oreneta  de Castelldefels.

Com cada l’any, ens desplacem amb l’alumnat de primària a aquestes llars per portar alegria i esperit nadalenc. Els avis i les àvies s’entusiasmen amb les veus dels nostres infants quan els hi canten les nadales i els hi regalen targes de Nadal decorades per ells mateixos. Ens agreixen la nostra visita amb un esplèndid esmorzar.

 

 

1 comentari

  1. Rocio

    Gràcies de tot cor! Per la vostra feina per la vostra implicació en l educació integral dels nostres fills i filles. Educar no és només ensenyar . Eduquem en valors!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>