Després d’un any complicat per l’amenaça de la covid-19, ens mereixem unes bones vacances. Ens veiem al setembre i us recordem que el 9 de setembre farem la reunió amb les famílies nouvingudes a les 17:30h i que l’inici del curs escolar serà el 13 de setembre.

Bones vacances i arreveure!!!

Entrevista a Kenti Robles

Entrevista realitzada per l’alumnat de l’escola Guinovart a una de les millors jugadores de futbol que ha vist créixer la ciutat comtal de Barcelona i que molt agraïdament ens ha regalat el seu temps per contestar als dubtes que teníem sobre ella, un cop haber… Llegeix més»

Comiat P5

El petits grans de l’escola acaben la seva etapa d’infantil i per curs vinent faran el salt a primària. Per a tots ells se’ls hi ha fet una festa de comiat amb la presencia dels seus companys de jocs i aprenentatge de P4 i P3,… Llegeix més»

Comiat de 6è

Un any més l’alumnat de 6è ens deixa per continuar el seu viatge en l’aprenentatge i l’experiència cap a l’institut. Una nova etapa que agafen amb il·lusió, nervis i expectatives diverses. L’acte de graduació i acomiadament ha estat, dins de les mesures restrictives per la… Llegeix més»