Benvolgudes famílies,
Ens fa molta il·lusió fer-vos arribar les propostes de dinars i sopars que, aquest curs, han fet els nens i nenes de 5è i 6è, tot aprenent a dissenyar el menú de l’escola.
L’activitat va sorgir ara ja fa cinc anys en el marc de la sobretaula al menjador i ha anat evolucionant. L’activitat, totalment voluntària, la vam començar al novembre. Els infants van proposar un menú molt al seu gust. A poc a poc, guiats per la Maria José, han aconseguit elaborar una proposta, que segueix les recomanacions de les Guies Alimentàries de l’Agència de Salut Pública de la Generalitat i té en compte la importància d’utilitzar productes de temporada i de proximitat. Han pogut veure de prop quins productes ens podien portar la Sílvia i el Miquel de l’Horta Ecològica Plademunt de Palafolls i l’Horta la Fanecada de Cardedeu.
D’aquesta manera, els nens i nens han pres consciència de tot el procés i de tot allò que és rellevant en l’elaboració dels menús que mengen. Conèixer és estimar.
Aquí teniu la proposta de dinars i de sopars feta pels vostres fills i filles.