Comiat del curs i organització del 21-22

Benvolgudes famílies,

Un cop tancat el curs actual estem treballant per organitzar el curs 21-22 en base a les instruccions que anem rebent del Departament d’Educació.

A finals de la 1a quinzena de juliol publicarem el Pla provisional d’organització per al curs 21-22 a la web de l’escola.

Per a les famílies de P3 del curs 21-22 el dimecres 7 de juliol de 17h a 18:15h farem una reunió PRESENCIAL a l’escola per parlar d’aspectes organitzatius, aspectes evolutius i d’adaptació dels infants. Només hi podrà assistir un sol adult per cada infant (i sense l’infant). L’entrada serà per l’Avinguda Diumé (porta d’acollida/menjador) i cal fer la inscripció prèvia aquí.

Per a les famílies de 6è del curs actual, recordeu que dimecres 7 de juliol de 9h a 14h podeu passar per l’escola (alumnes o familiars) a recollir els resultats de les competències bàsiques i l’orla. Si no podeu venir personalment, omplint la següent Autorització de recollida CB 2021 donarem l’informe i l’orla a qui hagueu autoritzat.

Atenció! Aprofitem per avisar-vos que al llarg d’aquesta setmana donarem de baixa l’alumnat de l’actual 6è i migrarem la resta de subscripcions als nous nivells que faran els vostres fill/es el proper curs 21-22. En cas que no ho hagueu fet fins ara, us animem a fer la subscripció per estar més ben informats/des.

 

Equip directiu