Colònies a Educació Infantil 20-21

Benvolgudes famílies,

S’acosten les dates de les colònies; 27 i 28 d’abril. Hem parlat amb la casa de colònies Can Vandrell i tenim a mà els protocols de l’empresa responsable Eix Estels adients per a garantir la seguretat de tots els participants i, per tant, tirem endavant la proposta de fer-les.

Donada l’excepcionalitat d’aquest any no hem pogut prendre aquesta decisió abans i ara disposem de poc temps per a fer les gestions. Per tant us agrairíem que respongueu el següent qüestionari  de confirmació de plaça abans del proper dimecres 24 de març per poder coordinar la reserva de places i les gestions per a confirmar-les.

Degut a les mesures Covid la casa de colònies Can Vandrell ha reduït molt el seu aforament. És per això que en funció de la quantitat de confirmacions de places potser haurem de modificar la destinació de les colònies.

Un cop tinguem confirmades les places, tornant de setmana santa, us facilitarem el document de dades de pagament, el dossier informatiu amb totes les dades necessàries i el que caldrà que porteu per a dur-les a terme. Per a que us pugueu planificar us informem que un preu orientatiu d’aquestes colònies és de 100€ per nen/a.

Recordeu que si cal podeu fraccionar el pagament i modificar els terminis si parleu amb l’equip directiu.

Salutacions cordials