Colònies a Cicle Inicial 20-21

Benvolgudes famílies,

S’acosten les dates de les colònies; 26-27 d’abril. Hem parlat amb la casa de colònies Mas Banyeres i tenim a mà els protocols de l’empresa responsable Eix Estels adients per a garantir la seguretat de tots els participants i, per tant, tirem endavant la proposta de fer-les.

Donada l’excepcionalitat d’aquest any no hem pogut prendre aquesta decisió abans i ara disposem de poc temps per a fer les gestions. Per tant us agrairíem que respongueu el següent qüestionari  de confirmació de plaça abans del proper dimecres 17 de març  per poder coordinar la reserva de places i les gestions per a confirmar-les.

Un cop tinguem confirmades les places, la setmana vinent, us facilitarem el document de dades de pagament i el dossier informatiu amb totes les dades necessàries i el que caldrà que porteu per a dur-les a terme. Per a que us pugueu planificar us informem que un preu orientatiu d’aquestes colònies és de 100€ per nen/a. Recordeu que si cal podeu fraccionar el pagament i modificar els terminis si parleu amb l’equip directiu.

Salutacions cordials