Un petit resum del nostre espai de migdia.
El menjador escolar de la nostra escola està gestionat per l’empresa F.Roca.
Què fem?
D’acord amb el PEC de l’escola:
- Acompanyem els infants i joves en el seu creixement físic, intel·lectual i emocional.
- Donem tranquil·litat i seguretat oferint el millor tracte humà i un producte excel·lent.
- Elaborem menjars de cuina tradicional catalana i mediterrània amb productes de proximitat i ecològics d’alta qualitat.
- Implementació del Menú 2030 en fase avançada.
Els nostres eixos de treball són:
Salut, sostenibilitat, atenció a la diversitat, seguretat alimentària i productes de qualitat.
Pel que fa a l’ elaboració, disseny i composició dels menús destaquem:
-
Cuina tradicional catalana i cuina mediterrània.
-
Producte i compromís ecològic. 70% de producte de proximitat i 30% d’ecològic.
-
Acreditats per la marca Cuina Catalana – Menú 2030.
-
Garanties sanitàries i de qualitat. Implementació APPCC.
-
Acreditats per l’Associació Celíacs de Catalunya, d’espai lliure de gluten.
-
Criteris d’eficiència mediambientals en la gestió de les nostres cuines.