Les receptes de la cuina del Fructu: macarrons marcianos

Inaugurem secció!

Moltes famílies ens heu demanat les receptes que més triomfen al menjador, així que avui, per fi, us presentem la dels macarrons marcianos!

MACARRONS MARCIANOS

Ingredients per 4 persones

  • 320 gr. (80 gr. per persona)
  • 80 gr. d’espinacs frescos (20 gr. per persona)
  • 1 ceba fresca (160 gr.)
  • 160 ml de crema de llet
  • 1 ml d’oli d’oliva verge extra
  • Sal iodada

Elaboració

Posem els macarrons en una cassola amb aigua bullint i els deixem coure segons les indicacions que ens doni el fabricant del producte.

Mentrestant, tallem la ceba a daus petits i la sofregim en una paella amb oli. Mentre la ceba es sofregeix, escaldem els espinacs en una altra olla i els escorrem. Un cop la ceba estigui ben daurada hi afegim els espinacs. Ara és el moment d’agafar la nata líquida i afegir-la als espinacs. Salpebrem aquesta barreja i la batem en una batedora fins que ens quedi la textura de crema marciana.

Si trobeu que la crema queda massa espessa, la podeu aclarir amb una mica de llet.

Ara ja tindrem els macarrons cuits, els escorrem, els posem en una plata i aboquem la crema marciana per sobre.

I només ens queda…gaudir-ne, BON PROFIT!!