4tA: Les Estrelles del Rock

Com ja sabeu, els companys i companyes de 4tA som LES ESTRELLES DEL ROCK!! 

Durant les últimes setmanes hi hem estat treballant. Primer vam posar en comú el què en sabem del tema i el què volem saber, per tal de centrar el punt de partida.

Per començar hem decidit convertir-nos en autèntics rockers! Ens hem agrupat lliurement amb una única consigna: vigilar que ningú quedi sense grup. I ens han sortit quatre bandes de rock!  A partir d’aquí:

  • Hem triat el nom de la banda.
  • Hem dissenyat el logo.
  • Hem triat la cançó que volem imitar.
  • Hem escrit la nova lletra seguint la melodia de la cançó original.
  • Hem buscat informació individualment sobre els cantants o bandes de rock que hem escollit, i l’estem posant en comú per veure què ens interessa explicar a la resta de la classe.
  • Estem preparant un cartell informatiu.
  • Estem decidint quin vestuari i atrezzo necessitarem el dia de l’actuació i quin paper tindrà cadascú.

El més complicat en tot el que estem fent és posar-nos d’acord i treballar plegats. Constantment sorgeixen conflictes a l’hora de prendre qualsevol decisió. Estem aprenent a escoltar-nos i respectar totes les opinions, a cedir quan la majoria vol una cosa diferent i argumentar les nostres propostes per convèncer la resta, a repartir-nos la feina i anar tots a una… A més hem comprovat que quan més nombrós és el grup, més idees diferents es generen però també més costa posar-se d’acord i arribar a un consens.

Cada banda va a la seva, però tots seguim treballant a ritme de rock! YEAAAH!!!!

2 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>