EDUDANSA

Aquest Projecte consisteix en ballar diferents danses tant de la ciutat, del Baix Llobregat, de Catalunya com d’arreu del món. Cada centre balla una dansa individualment i posteriorment es passa a, en grups i de forma barrejada entre tots els centres, ballar una dansa en comú. A l’apartat Edudansa a la plaça podreu veure un exemple del que s’ha fet en diferents anys.

Edudansa a la plaça és una mostra de les danses que el grup Edudansa prepara la llarg del l’any, que s’ensenyen a cada centre i que al final de curs, normalment el mes de maig, es balla de forma conjunta i on participen la majoria de centres de la ciutat.

La intenció de l’activitat és doble, d’una banda ensenyar diferents danses a l’alumnat i d’altra compartir i gaudir, tots junts, d’una jornada on familiars poden veure els seus fills ballar conjuntament amb d’altres de la mateixa ciutat.

L’organització de l’activitat, donada la seva rellevància i complexitat, es fa conjuntament amb els Ajuntaments, tant de Cornellà de Llobregat com de Sant Joan Despí.