P4. RECULL DE MOMENTS VISCUTS!!

JA FA UNS QUANTS DIES QUE L’ESCOLA ES VA ACABAR I VOLEM COMPARTIR AMB TOTES LES FAMÍLIES LES FOTOGRAFIES I VÍDEOS QUE HEM ANAT FENT AL LLARG DE TOT EL CURS. LA MAJORIA D’AQUESTES JA LES HAVÍEM PENJAT A LA WEB PERÒ LES TORNEM A COMPARTIR EN UNA CARPETA PER A QUE LES TINGUEU TOTES JUNTES.

HA ESTAT UN ANY UNA MICA COMPLICAT… AMB CANVIS PER AQUÍ I CANVIS PER ALLÀ… PERÒ HA ESTAT PROFITÓS I MOLT EMOCIONANT, COMPARTIR CADASCUN DELS MOMENTS AMB ELS VOSTRES FILLS I FILLES.

COM A MESTRES, EL MÉS GRATIFICANT ÉS VEURE COM CADA INFANT VA FENT EL SEU PROCÉS I COM A POC A POC VA FENT-SE GRAN. EN EL DIA A DIA, ES VAN FORMANT PETITES PERSONETES AMB EL SEU CARÀCTER, PECULIARITATS I EL QUE ÉS MÉS IMPORTANT DE TOT, VAN APRENENT I ENTENENT EL MÓN QUE ELS ENVOLTA. GRÀCIES A AQUEST CREIXEMENT PERSONAL, VAN DESENVOLUPANT EL SEU ESPERIT CRÍTIC QUE ELS FARÀ CUIDAR I MILLORAR EL MÓN EN EL QUE VIVIM.

TAMPOC PODEM OBLIDAR LA PART MÉS IMPORTANT, L’AMOR I L’ESTIMACIÓ INCONDICIONAL QUE HEM COMPARTIT TOTS AQUESTS MESOS. QUINES ABRAÇADES MÉS FANTÀSTIQUES… I COM OBLIDAR QUAN ET DIUEN “QUÈ GUAPA QUE ETS”…I TU ESTÀS PENSANT QUE LI FA FALTA ANAR A L’OFTALMÒLEG!!!!! O QUAN ET DIUEN “TE QUIERO HASTA LA LUNA”…  I TU PENSES AQUEST SERÀ ASTRONAUTA!!!!!

AIXÒ I MOLT MÉS, ÉS EL QUE LES MESTRES PORTEM DINS DEL COR I QUE ENS ACOMPANYARÀ TOTA LA NOSTRA VIDA… QUE NO ÉS POC!!!!!!!!!!!!

US VOLEM DONAR LES GRÀCIES PER LA PACIÈNCIA, EL VOSTRE SUPORT I PER LA VOSTRA SABIESA. VOLEM DESITJAR-VOS UN BON ESTIU I ESPEREM VEUREN’S BEN AVIAT!!!!!!!!!!!!!!

SÚPER PETONS DE GIRAFA I DE PINGÜÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MONTSE I ALICIA.

BÉ, JA SABEU COM FUNCIONA PER VEURE LES FOTOS PERÒ PER SI DE CAS, US TORNEM A EXPLICAR QUE HEU DE CLICAR A SOBRE DE LA IMATGE DEL VOSTRE GRUP.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>