FIL DE VIDA P4 A

AQUESTA SETMANA TOT I LES ORDRES BOGES DEL CARNESTOLTES, NOSALTRES HEM GAUDIT COM SEMPRE AMB EL MARTÍN I L’ARLET I EL SEU FIL DE VIDA.!!!

EL MARTÍN TENÍA UNA MICA DE VERGONYA PERÒ QUAN HA COMENÇAT A TREURE LES COSETES DE LA CAPSA LI HA ANAT PASSANT I ENS HA EXPLICAT COM LI AGRADA EL SEU NINO TAN SUAU I TOVET, IGUAL QUE LA CULLERA DE “BEBÈ” PER NO FER-SE MAL A LA BOCA I MENJAR SOLET. ARA QUE QUAN ELS COMPANYS/ES HAN VIST LA FOTO ON EL PARE DEL MARTIN PORTA UNA SAMARRETA DE “SUPERMAN”, S’HAN QUEDAT AMB LA BOCA BEN OBERTA PENSANT QUE ERA L’ HEROI I EL MARTÍN MOLT ORGULLÓS !!!!

L’ARLET ESTAVA TAN EMOCIONADA PER COMENÇAR A TREURE COSES QUE NO PODIA PARAR DE BELLUGAR-SE I RIURE!!! QUANTES “XULADES” ENS HA ENSENYAT: LA GIRAFA, L’UNICORN, ELS SEUS CONTES DE PETITA AMB TANTS COLORS…TOTS I TOTES HEM GAUDIT I ENS HEM DIVERTIT MOLT. I COM LI AGRADA UNA DISFRESSA A L’ARLET DES DE BEN PETITONA FINS ARA, SEMBLA UNA ARTISTA !!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>