FIL DE VIDA A P4-B : ELS PINGÜINS

AQUESTA VEGADA A L’AREN I A LA MINERVA ELS HA TOCAT I ENS HAN DEIXAT A TOTS I A TOTES BOCABADATS!!!!!! LA MINERVA SENSE ESPERA HA ESTAT LA PRIMERA. MARE MEVA QUANTES COSES, CASI, CASI, UNA MALETA!!! UN XUMET AMB EL SEU NOM I EL PITET DELS BIBERONS. UNA SABATA DE BALLARINA, LA CULLERA I LA FORQUILLA. I NO PODIEN FALTAR LES FOTOS DE LA FAMÍLIA, AVIS, TIETS, TIETES, ELS COSINS I LES COSINES. I PER ACABAR UNA FOTO DE LA SEVA “MITJA TARONJA”, JE, JE… HO HEU ENDEVINAT!!!!!! EL LEO ÉS AL SEU COSTAT!!!!!!!

L’AREN TOT ENTUSIASMAT MOLTES COSES ENS HA EXPLICAT. UN CONTE DE QUAN ERA MÉS PETIT I QUE ENCARA EL TROBA DIVERTIT. UIIIIIIII, UNES SABATETES PER L’HIVERN I TENIR ELS PEUS CALENTS. I PER ACABAR LA SEVA PRESENTACIÓ, UNA FOTO ENS HA ENSENYAT D’ELL I EL SEU GERMÀ… QUINA CARA DE TRAPELLES QUE TENIEN AQUESTA PARELLA!!!!!!!

GRÀCIES PER TOTES LES COSES QUE ENS HEU ENSENYAT!!!!!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>