JA TENIM NOMS DE CLASSE!!!!

P3: Els més petits de l’escola és  diuen els Bufons i Bufones perquè són divertits, riallers i fan moltes bromes. Els bufons s’encarregaven de fer riure als reis i a la seva cort. Anaven vestits de pallassos amb un gorro amb dos picarols a les puntes, cantaven cançons i representaven contes.

P4: Els trapelles d’aquest curs és diuen Dames i Cavallers. S’anomenen així perquè són els més elegants i valents. Les dames es dedicaven a cosir, llegir i cuidar als seus fills. Els cavallers eren els que lluitaven a les guerres quan hi havia un enfrontament amb un altre regne.

P5: Per últim, els Reis i Reines són els més grans de cicle infantil. Aquests regnaven als seus súbdits. Vivien en castells, protegien el seu poble i els prínceps/esses que eren els seus fills/es.

Laia i Jacob, reporters del Solell, 26/11/18                                     Escola El  Solell, La Palma de Cervelló

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>