UNA LLIÇÓ IMPORTANT

El passat 6 de Novembre es va representar, al teatre de l’Escola El Solell, una actuació sobre el Bullying.

 Sobre el teatre “Tu nu jugues”, el 6 de novembre, a l’escola el Solell, els alumnes de cicle superior, van aprendre què és passar-ho malament, amb la horrorosa situació del bullying.

L’obra, representada al teatre de l’escola, va sobre una nena de secundaria, que es diu Susi i que pateix assetjament, dos companys que no l’accepten tal com és i una “millor amiga” que la traiciona.

La representació va ser interactiva, al teatre van participar una sèrie d’alumnes de l’escola, que es van posar a la pell dels protagonistes. S’ha de dir que ho van fer prou bé! Semblava que tots els alumnes estaven dintre de l’obra de teatre, ja que la majoria comentava i es podia veure com una mateixa situació acabava de maneres diferents segons la tria del públic.

Els espectadors van aprendre una gran lliçó! I la intenció d’aquella activitat, que era prendre consciència del perill dels nostres actes, va funcionar.

Digues no al Bullying!

 

Guillem Grané Martínez

Reporter de l’Escola El Solell

3 comentaris

  1. Laura

    Molt interessant aquest teatre! De segur que ho heu passat genial alhora que heu pogut veure com és de dolent això del bullying. Una activitat fantàstica 🙂

  2. Núria

    Un tema molt interessant i necessari tractor-lo en els temps que vivim. Un gran aprenentatge pels nens.
    I molt ben redactat pel reporter Guillem.
    Moltes felicitats a tots!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>