Noves activitats al pati!

ARA, AVORRIR-SE NO ÉS UNA OPCIÓ!
 
Fruit de les reunions dels mestres de la comissió de pati amb els delegats de classe de primària, s’ha decidit posar en marxa tot una sèrie d’activitats noves a l’hora de l’esbarjo. En acabar aquest període de proves, es valorarà… Llegeix més»

Visita de la Castanyera

Quant ve el temps de collir castanyes…
Com cada any ens ha fet molta il·lusió que ens vingui a visitar la Maria la Castanyera!  Aquesta any ens l’hem trobat al pati carregada amb un cistell i amb el seu inseparable Marrameu. Ens ho hem passat molt… Llegeix més»

Festius 1 i 2 de novembre

Benvolgudes famílies,

Us recordem que, tal i com es detallava a la Circular d’Inici de curs, els propers dijous dia 1 de novembre i divendres dia 2 de novembre són festius. L’Escola, per tant, romandrà tancada.

Esperem que gaudiu en família d’aquests dies de descans

VISITA AL PARC ARQUEOLÒGIC DE GAVÀ

Les mines de Gavà són especials perquè estaven foradades pels prehistòrics. El més important que van descobrir van ser: ossos, eines, penjolls, minerals, …Van baixar pels pous observant tombes!!
Ens van tractar molt bé. A continuació van fer un taller de penjolls de pedra polida, fent… Llegeix més»

CARTA AGRAÏMENT SANT JOAN DE DÉU

PODEM ESTAR MOLT CONTENTS DE LA NOSTRA PARTICIPACIÓ SOLIDÀRIA 2018, PER SEGON ANY CONSECUTIU, AL PROJECTE INFANTIL CONTRA EL CÀNCER DE L’HOSPITAL ST. JOAN DE DÉU. GRÀCIES A LA NOSTRA JORNADA COL·LABORATIVA DE ST. JORDI. AQUÍ TENIU LA PROVA DEL SEU AGRAÏMENT.
 
ESC. EL SOLELL