Sortida de 6è pel nostre entorn

 

Els alumnes de 6è vam anar d’excursió al bosc de La Palma de Cervelló. Al sortir de l’escola, vam anar cap a la Font del Marge, allà és van trobar amb el Marc, un especialista en flora, fauna, patrimoni històric i veí de la Palma. Seguidament, després vam anar cap al Pla de Sant Joan, i de tant en tant, paràvem per fer una activitat en petits grups d’observar i trobar plantes, arbustos i arbres del bosc. Finalment, el nostre recorregut va finalitzar a la nostra Ermita. Allà, vam fer un remei per treure el dolor amb unes branques de romaní.

Nosaltres vam aprendre molt d’aquesta sortida sobre el nostre entorn i volem donar les gràcies al Marc per la seva generositat. Li hem demanat als nostres tutors tornar a la primavera per poder gaudir del bosc ple de flors i veure’l amb una altra perspectiva i colors.

 

Fiona Travet i Martina Ferrer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>