Matemàtiques 2n trimestre

 

Aquest segon trimestre hem estat treballant molt les matemàtiques. Aquest segon trimestre em començant fent feina amb el sistema mètric decimal, el sistema mètric decimal està compost de tres maneres de mesures la primera és l’allargada la segona el pes i per últim la capacitat.

La primera activitat que vam fer del sistema mètric decimal, va ser calcular aproximadament quan podria ser un metre, amb el nostre cos.

Després vam sortir a fora i vam caminar el que creiem que seria 10 metres, més tard ho vam calcular 10 metres reals amb un metre i vam mirar el que ens vam apropar.

Llavors vam anar a camp prat on vam calcular un km, posteriorment vàrem fer un text de què havia passat durant el kilòmetre.

El següent que vam fer va ser sobre el pes:

Primer cada taula va agafar un objecte que creiem que podria pesar un kilo i després vam veure qui es va apropar més.

Llavors vàrem fer el mateix amb 10 kilos i amb 100 kilos.

Després vàrem fer una altra activitat que consisteix en el fet que ens donàvem uns quants objectes i aviam de posar en un paper el que creiem que podrien passarien, després els vam corregir de la manera següent:

Si el nombre de la diferència del que havien posat amb el que era el real, si era més petita que la meitat del nombre real era màxima puntuació, si només era més petit era puntuació mitjana, i si era més gran era la puntuació més baixa.

El següent que va tocar va ser la capacitat:

El que vam fer va ser comparar la capacitat d’un envàs amb un altre. I amb aquesta feina vam acabar el sistema mètric decimal.

I després les feines que hem fet eren d’operacions i problemes matemàtics.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>