FESTIVAL DE FINAL DE CURS

Com cada any, a la nostra escola, l’alumnat de 6è fa un musical a les famílies i als alumnes de l’escola. Aquest any han canviat l’acció perquè van veure que no funcionava. També han decidit canviar-li el nom, en comptes de dir-li musical han decidit dir-li acció artistica i musical de final de curs, perquè també té part artistica.Aquest acte es farà al gimnàs de l’escola camins. 

 

A finals del segon trimestre vam començar a proposar idees. Però els mestres de música i art les van versionar una mica. Després vam triar amb escala del 1 al 7 quina ens agrada més. Ens van donar un paper on sortien les accions que hauríem de fer durant tot el festival i les havíem d’ordenar posant-les de la que ens agradava més a la que ens agradava menys, i així van formar els grups de qui feia cada acció. Després de fer tot i això a les classes d’art, vam començar amb uns grups per fer decoracions, invitacions, tríptics…  A les classes de música vam fer la part musical i la part de poesia i cos.  Estem a punt de fer l’espectacle i cada vegada estem 

progressant més.

 

Actualment ja no fem les parades i sol fem l’acció final. Ara alguns es senten més comodes per que las parades que feinen no els i agradaven.

 

La gran majoria no estem molt contents per fer l’acció, pero esperem que us agradi.