Resum del casal de la setmana de l’1 al 5 de juliol

Com ja sabeu, aquesta setmana hem estat a LA GRAN NIT a les Piràmides; En Tintin reporter i expert en quasi tot, ens mostra l’antic Egipte…Qui ens visitarà? Podrem contactar amb el Faraons?
Els protagonistes del Casal hem preparat tot per la nit a les piràmides… Els de P5 ens hem canviat el nom i ens diem Papallones de vengadores els de 1r també ens hem canviat el nom i ens diem Donuts….hem fet una maqueta de l’àntic Egipte… Tots plegats ens hem banyat…hem fet l’activitat d’anglès i hem fet molts jocs…hem anat al Parc de Catalunya, on hem jugat a molt i molt!!! És un parc molt xulooo!!!…els més grans hem anat a les piscines de Can Dragó…De 4t a 6è, tenim un altre nom cacauets requeteimpacients…A 2n i 3r també hem canviat el nom i som els Petardos…Hem jugat…hem fet sessions de perruqueria…

La nit ha estat divertida; Hem fet un bany d’escuma, i tots polits ens hem posat el pijama…les cacauets requeteimpacients, ens han fet una adaptació divertida de les cabretes i el llop… i ens ha vingut a veure en Capità Hadock (Estava buscant el tresor de la Cleopatra i com que nosaltres aquesta setmana hem anat trovant pistes fins trobar el tresor, li hem pogut donar al Capità perquè el pogués retornat a les piràmides…Hem vist peli i hem explicat contes…Al matí hem fet una súper xoxolatada … hem tingut un súper espectacle!!
En definitiva ha estat una setmana divertida, esgotadora amb molta marxa i tots i totes hem dormit plegats a les piràmides.

Avui hem acomiadat a la Marita, la Marta, l’Elisa i la Pepi que també marxen de vacances.

Seguiu entrant al web.
Seguirem informant-vos dels nous esdeveniments !!!!!
I per els que torneu, la propera setmana mésssssss!!!
I per a tots els que marxeu de vacances a la platja, muntanya o qui sap on, que tingueu un Bon Estiu!!!!

Seguiu entrant al web.
Seguirem informant-vos dels nous esdeveniments !!!!!