RESUM DEL CASAL DEL 2 AL 6 DE JULIOL

Benvolgudes famílies del Casal d’Estiu’17 de l’escola l’Àngels Garriga:

Com ja sabeu, aquesta setmana hem estat a LA GRAN NIT a l’hotel NIU NOU; La Mortadela i en Filemó, agents d’informació secreta… tenen la capacitat de posar-se en embolics…el professor Bacteri ens ha portat els seus invents!!! Quants disbarats!!!

Els protagonistes del Casal hem preparat tot per la nit a l’hotel… ens hem banyat…hem fet l’activitat d’anglès; This week was Mortadela and Filemona’s week! We had a week full of detectives and mysteries and we had to decipher some hieroglyphics messages from professor Bacteri. On Thursday we slept all together at school!! We had a lot of fun!!!…hem anat al Parc de Catalunya, on hem jugat a tope!!!…els més grans hem anat a les piscines de Can Dragó…De 4t a 6è, tenim un altre nom: Bacteris en acció…A 2n i 3r també hem canviat el nom i som els magdalenes…Els Dofins del barça ens hem fet un carnet d’agent secret i els Pikatxus ens hwm fet un Walkie talkie…La nit ha estat espectacular; Hem fet un bany d’escuma, i ben netets i polidets ens hem posat el pijama i  ens han vingut a veure la senyora Mortadela, la Filomena i la Bactèria(Estaven buscant els seus fills, que per cert, els han trobat aquí al Casal), també ens han portat mortadel·la que hem tastat…Hem fet una disco dance i després hem vist peli i conte…Al matí hem fet una súper xoxolatada i… hem anat a cantar la cançó del Casal al Petit Príncep…

En definitiva ha estat una setmana divertida, especial i tots i totes hem dormit plegats al nostre Hotel que és l’Escola.

Seguiu entrant al web.

Seguirem informant-vos dels nous esdeveniments !!!!!

I la setmana que ve méssssssssss!!!!!!

Per els que torneu, veniu amb moltes ganes de passar-ho bé!!!

Avui hem acomiadat a la Marita, l’Elisa i la Pepi que també marxen de vacances.

I per a tots els que marxeu de vacances també, que tingueu un Bon Estiu!!!!

Equip de monitors/es del CASAL D’ESTIU 2018 de la Cooperativa  Escolar Guinardó sccl