DIA DE LA DONA

El divendres 8 de Març vam celebrar el dia de la dona, un dia que representa la igualtat de gènere.
6è la classe del Periodisme, vam investigar sobre la “Cholitas” que son unes dones que es van reivindicar escalant amb els vestits tradicionals de Bolívia.
Per la… Llegeix més»

LES CONSTEL·LACIONS

LA LAIA (L’ESTUDIANT DE PRÀCTIQUES QUE HA ESTAT AMB NOSALTRES TOT AQUEST TRIMESTRE) ENS HA PREPARAT UNES ACTIVITATS MOLT INTERESSANTS PER TREBALLAR LES CONSTEL·LACIONS.
ENS HA EXPLICAT EL MITE D’HÈRCULES I EL LLEÓ I, PER GRUPS, HEM HAGUT DE CREAR ALGUNES CONSTEL·LACIONS. PERÒ NO HA ESTAT FÀCIL… Llegeix més»

INFORMÀTICA GEOMÈTRICA

Fa uns dies que els nens i nenes de la classe de la informàtica estem treballant la geometria. Primer vam investigar per grups les propietats de les figures geomètriques i després vam anar per l’escola amb unes tauletes per fer fotos a tot allò que vèiem amb formes geomètriques. També vam poder dibuixar les formes amb uns robots amb forma de cotxes, programant els centímetres i aprenent a mesurar els angles. Però no va acabar aquí la cosa, sinó que també vam treballar els cossos geomètrics amb volum i finalment hem muntat una exposició amb tot allò que hem treballat i uns quadres d’allò més geomètrics! Hem ensenyat la nostra exposició als nens i nenes de 2n que també estan treballant la geometria i per acabar us ho volíem ensenyar a tots i a totes vosaltres. Esperem que us agradi.… Llegeix més»