Invitació xerrada amiant 10.12.19

Benvolgudes i benvolguts,
Des de l’avv Plataforma Can Baró ens posem en contacte amb vosaltres per convidar-vos a la xerrada-taller sobre les afectacions per la salut de l’amiant present al Turó de la Rovira-Parc del Guinardó. Com que el vostre centre escolar és proper al Parc del Guinardó, pensem que és interessant que pugueu disposar de la informació per poder detectar com són les restes d’amiant, i evitar que els infants el toquin en les activitats que feu pel parc, així com que conegueu les zones més afectades i els treballs d’higienització que s’estan duent a terme.
Aquesta xerrada la duem a terme en col•laboració amb la FAVB, i participen també les associacions de veïnes i veïns dels vostres barris: avv Joan Maragall-Guinardó, avv Font d’en Fargues, avv Baix Guinardó i avv La Salut. També exposarem què fer en cas que detecteu amiant al vostre centre, a l’entorn o en la pròpia llar. Us adjuntem el cartell.
Us esperem el proper dimarts 10 de desembre a les 19.30h a la seu del Districte d’Horta-Guinardó. Qualsevol dubte, aclariment o comentari ens podeu respondre també a aquest correu.
Salutacions cordials,
Comissió medi ambient
Plataforma Can Baró