Àngels camina per… Cerdanyola!

Diumenge passat vam gaudir d’una fantàstica diada de l'”Àngels camina”!!! Plegats vem disfrutar d’un dia esplèndid en plena natura, no només pel bon temps sinó també, i encara més important, pel gran nombre de paticipants a l’edició d’enguany: vam ser prop de 140!!! Gràcies famílies per fer possible que l’activitat fos un èxit de participació.

Tots plegats, petits i grans ens vam trobar al punt de sortida, cal destacar que no vam tenir cap mena de problema amb l’aparcament dels vehicles. Vam iniciar l’excursió endinsant-nos al bosc de Collserola fins arribar a Can Lloses, una zona molt espaiosa amb taules i bancs on vam poder fer el mos així com els més petits van poder jugar i córrer una estona.
La següent etapa de l’excursió ens va portar fins l’ermita de Sant Iscle de les Feixes, una petita església romànica construïda al segle XII que vam poder visitar en petits grupets.
Vem continuar la nostra ruta fins a Can Catà, un cop arribats vam seguir el camí de la Font Nova ubicada dins del Bosc gran de Can Catà. Quina sorpresa trobar-nos amb una taula de pedra de més de vint metres i amb un amfiteatre, tot un luxe poder-hi parar a dinar tots plegats.
Després de compartir plegats l’aperitiu i de dinar vem disfrutar una bona estona del privilegiat entorn i després vam tancar el darrer tram de la ruta circular.

Gràcies un cop més a totes les famílies que van participar de l’activitat proposada, això ens anima a començar a pensar en la propera edició.

Comissió l’Àngels camina