Saló de famílies nombroses

El cap de setmana del 26 i 27 d’octubre d’enguany se celebra el 5è. Saló de Famílies Nombroses de Catalunya a la Fira de Barcelona (Córner de Pl. Espanya). Aquí podeu veure una mostra d’una edició passada. L’entrada al Saló és gratuïta per a totes les famílies nombroses, les entrades es poden aconseguir a aquesta web: www.salofamiliesnombroses.com

L’Associació de famílies nombroses de Catalunya és una entitat social, apolítica i aconfessional, que té com a objectiu principal defensar, protegir i promocionar els drets i interessos de les famílies nombroses i evitar la penalització i tracte injust que reben. Així mateix desenvolupem serveis i activitats concretes que responguin a les seves necessitats específiques. A Catalunya hi ha més de 120.000 famílies nombroses que disposen del títol oficial de la Generalitat. Per a saber una mica més  podeu consultar la web de la nostre associació.

El Saló de famílies nombroses és un projecte que s’organitza bianualment des del 2010 a on les famílies poden compartir un espai ple d’ofertes i serveis d’empreses i entitats en benefici de les famílies nombroses, en un ambient festiu, amb molts tallers i activitats de lleure per a la famílies i per al públic infantil. A més, podran informar-se bé de totes les prestacions que existeixen per a aquestes famílies.