SORTIDA A LES MINES DE SAL DE CARDONA

El passat dimecres Tortugues i Exploradors vam visitar les Mines de Sal de Cardona.

A les 8: 30 puntualíssims l’autocar ens portava a passar un dia ben diferent. El sol fora acompanyava. Vam arribar molt bé de temps, així que vam poder esmorzar tranquil·lament abans de començar les activitats. Quan va arribar el moment, vam marxar amb l’Àlex i la Montse, els nostres monitors. Vam anar a unes aules on vam realitzar 4 experiments amb sal molt interessants. El cinquè el farem a la classe. Vam aprendre coses que ni ens imaginàvem sobre aquest mineral. Vam observar, manipular, fer hipòtesis, comprovar, equivocar-nos i avançar. Ens van fer intervenir i fins i tot, algun de nosaltres va fer de monitor!

Un cop acabats els experiments, un microbus ens va portar a les mines. Amb un casc al cap i moltes ganes d’entrar vam començar la nostra expedició. L’interior era una absoluta meravella de la natura. Els nostres monitors ens van explicar com s’havia format, com vivien els miners, les diferents formes que hi trobàvem a les parets….I nosaltres vam poder explicar el que ja saviem.

Finalment vam dinar i vam tornar a casa després d’una gran experiència com a grup!

Us deixem unes fotos!

 

20170315_134725

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>