Segell digital de bona pràctica de Biblioteca Escolar!

Fa uns dies vam rebre un correu electrònic en el se’ns informava que des del Programa de Biblioteca Escolar Punt Edu del Departament ens atorgaven un segell digital de bona pràctica de biblioteca escolar (línia 2) per a les Jornades Literàries que ja fa 7 anys que celebrem a l’escola. Podreu trobar l’experiència en el següent espai nodes de Biblioteques escolars de Catalunya (programa “puntedu”):

https://projectes.xtec.cat/bescat/portada/les-jornades-literaries-a-lescola/

El segell digital de bona pràctica és una nova iniciativa del Departament que indica que la nostra experiència (les Jornades literàries) compleixen amb els objectius següents:

Us comuniquem que hem publicat  l’experiència de biblioteca escolar que ens heu tramès a 

  • Detectar bons models de funcionament de biblioteques de centres educatius de totes les etapes.
  • Afavorir l’intercanvi entre centres i la consolidació d’una xarxa de biblioteques escolars.
  • Establir lligams entre el programa “puntedu” i les biblioteques dels centres educatius.
  • Fer visible el paper de la biblioteca com a centre de recursos per a l’aprenentatge i l’ensenyament, com a eix del pla de lectura de centre i com a motor d’innovació en el centre educatiu.

I quina millor manera de celebrar aquest reconeixement que amb les VII Jornades Literàries que celebrarem aquest dissabte!

+ informació al blog de la Biblioteca! https://masibiblioteca.wordpress.com/

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>