Campanya solidària: 1 origami, 1 euro!

Aquest any l’Escola Mas i Perera hem tornat a participar a la Campanya Solidària: 1 origami.

L’origami o papiroflèxia és l’art japonès del plegament del paper. Hi ha una antiga llegenda japonesa, Senbazuru, que diu que qui faci 1.000 grues de paper (tsuru, en japonès) li serà concedit un desig. Les mil grues d’origami es van convertir en un símbol de la pau a causa de la història de Sadako Sasaki (1943-1955), una nena japonesa que va desitjar curar-se de la seva malaltia produïda per la radiació de la bomba atòmica va caure a Hiroshima.

Recollint l’esperit d’aquesta història, la Fundació Mútua General de Catalunya va crear fa tres anys  la iniciativa “1 origami 1 euro“. La campanya consisteix a fer arribar a la Mútua General de Catalunya el nombre més alt possible de grues de paper (tsuru). Per cada origami l’Entitat donarà 1 euro a la Marató de TV3 que aquest any  vol donar un important impuls econòmic a la recerca en l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

Aquest any hem aconseguit construir 635 origamis! Moltes gràcies a tothom! 

 

635-gracies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>