Jornada de Portes Obertes curs 2021-2022

Com estem realitzant la Jornada de Portes Obertes aquest curs escolar?

El dimarts 23 de febrer, a les 17h, vam realtizar la Jornada telemàtica de Portes Obertes d’aquest curs. Si no vau poder assistir-hi, la podeu veure en aquest enllaç.

Si no vau poder assistir a la  reunió telemàtica, us agrairírem que empleneu el següent formulari. D’aquesta manera, ens posarem en contacte amb vosaltres per fer un acompanyament del procés personalitzat.

A partir del dimecres 24 de febrer us podeu posar en contacte amb nosaltres per si us hem de resoldre alguna consulta o bé per si no heu pogut assistir a la reunió telemàtica i voleu conèixer l’escola. Telèfon: 634.786.076 i/o correu electrònic a8036111@xtec.cat

En el cas de no tenir accés a la reunió telemàtica, oferim una trobada presencial el dijous 4 de març a partir de les 17h.  Seran trobades de màxim 10 persones i en que les famílies interessades hauran de reservar cita prèvia a través de la següent aplicació i/o del telèfon de l’escola (93.892.23.96)

 

 

Informació referent a la preinscripció publicat per l’Ajuntament de Vilafranca i pel Departament:

 

Articles interessants a la xarxa sobre escollir Escola:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>