Xerrada on-line gratuïta sobre gestió d’emocions

L’AMPA ha començat a treballar aquest curs en l’organització de xerrades obertes sobre temes que puguin ser d’interès per a les famílies. Després de fer un formulari amb algunes propostes de temes, un dels que va generar més interès va ser el de la gestió de les emocions.

Per això hem programat per al proper divendres 16 d’abril a les 19:15h la xerrada on-line gratuïta ‘Aprenent a gestionar emocions intenses’, que anirà a càrrec de la psicòloga Meritxell Almirall.

Sobre Meritxell Almirall
Meritxell Almirall forma part de l’equip de Som pares, un centre psicologia infantil i maternitat de Vilanova i la Geltrú construït per ajudar petits i grans a entendre’s millor mútuament. És especialista en psicologia infantil i familiar i fa més de 10 anys que treballa en el camp de la criança respectuosa.

Funcionament de la sessió
La xerrada es farà on-line a través de la plataforma Zoom. Les famílies associades a l’AMPA rebreu abans del divendres 16 d’abril un codi i un enllaç al vostre correu electrònic. La sessió començarà amb uns 30 minuts d’explicació de la psicòloga i continuarà amb un torn obert de debat i preguntes.

La xerrada quedarà gravada i després us podem fer arribar l’enllaç als vostres correus electrònics.

Si teniu qualsevol dubte o preveieu alguna dificultat per accedir a la sessió, contacteu amb nosaltres al correu electrònic ampa@escolamasiperera.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>