El repte de gestionar emocions intenses

L’AMPA organitzava el passat divendres 16 d’abril la seva primera xerrada on-line, ‘Aprenent a gestionar emocions intenses’, a càrrec de la psicòloga Meritxell Almirall. La sessió, que era gratuïta i oberta a totes les famílies associades a l’AMPA, va comptar amb la participació d’una vintena de famílies.

Si us vau inscriure a la xerrada i no us vau poder connectar finalment o si la voleu recuperar, podeu enviar un correu a ampa@escolamasiperera.cat i us farem arribar l’enllaç amb la gravació.

Almirall va donar consells pràctics per ajudar a gestionar la frustració, la tristesa o la ràbia i a acompanyar els nostres fills i filles en moments d’especial intensitat des del respecte. La psicòloga és la responsable del centre de psicologia i maternitat Som Pares de Vilanova i la Geltrú.

Donada la bona experiència, des de l’AMPA treballarem per oferir noves propostes en la mateixa línia. Us n’anirem informant!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>