Informació Preinscripció: Algunes raons per triar l’Escola Joaquim Ruyra

Algunes raons per triar L’ESCOLA JOAQUIM RUYRA

 1. Som l’única COMUNITAT D’APRENENTATGE a L’Hospitalet de Llobregat.
 1. Valorem i potenciem la participació de les FAMÍLIES dins l’escola.
 1. Treballem en GRUPS INTERACTIUS, on trobarem un adult de referència per a cada grup de quatre o cinc alumnes. Aquest adult pot ser un familiar que col·labora dins la classe amb el mestre.
 1. Llegim llibres de la literatura DELS CLÀSSICS UNIVERSALS (El Quijote, L’Odissea, L’Eneida, Platero y yo, Romeo i Julieta, …).
 1. Participem en PROJECTES d’INNOVACIÓ EDUCATIVA (convocats pel Departament d’Ensenyament/Ajuntament) amb l’objectiu de millorar l’ensenyament i l’aprenentatge dels/les alumnes.  Tenim autoritzats:
 • Projecte de llengües estrangeres
 • Projecte de noves tecnologies
 • Projecte de biblioteca
 • Revista escolar
 • Participem en el Pla Educatiu d’Entorn 0-20
 1. Tenim integrades les NOVES TECNOLOGIES dins la pràctica diària de les aules (PISSARRES DIGITALS INTERACTIVES a totes les aules; disposem d’una aula d’informàtica, ràdio escolar, una dotació de Tablets Android, Chromebooks, Netbooks i fem robòtica educativa).
 1. Oferim serveis com (acollida matinal, menjador, activitats extraescolars, recollida després de l’horari lectiu, etc…).
 1. BIBLIOTECA TUTORITZADA. Oferim als alumnes la possibilitat de fer servir la biblioteca de l’escola en horari extraescolar.

Si voleu conèixer més detalls sobre el nostre Projecte Educatiu, les estratègies organitzatives que fem servir, la relació amb les famílies, els serveis que oferim, els equipaments que té l’escola i les activitats que ofereix l’AMPA, feu click aquí 

Estem preparant una vídeo-visita perquè pugueu conèixer les instal·lacions de l’escola. Properament farem pública la data de les jornades de portes obertes, tant telemàtiques com presencials.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>