Fem Tàndem L’H

 

FEM TÀNDEM L’H és un projecte de singularització de les escoles públiques de L’Hospitalet mitjançant un element d’excel·lència del camp de les arts, la cultura i les ciències. Vol desenvolupar la funció educativa de la cultura enfortint els vincles i la col·laboració dels equipaments culturals amb les escoles públiques de L’Hospitalet.

1. Eduquem per la cultura. Projecte de singularització de les escoles públiques de L’Hospitalet mitjançant un element d’excel·lència en el camp de les arts, la cultura i les ciències.

2. Cultivem l’educació. Desenvolupar la funció educativa de la cultura enfortint els vincles i la col·laboració dels equipametns culturals amb les escoles públiques de L’Hospitalet.

En el nostre cas, Fem Tàndem amb Marinva, una empresa especialitzada en el joc com a element provocador d’innovació i transformació, que des del 1995 ajuden a tot tipus d’organitzacions a assolir els seus objectius. Ho fan mitjançant el disseny i la realització de projectes i propostes de comunicació, educació, dinamització i formació, on el joc, com a estratègia, metodologia i tècnica, actua com a eix vertebrador. Introduïxen estratègies de gamificació en tots els àmbits que treballen: educació, comunicació, formació i dinamització.

Més informació a Fem Tàndem CulturaLH Educa