Psicomotricitat a P3

La psicomotricitat té un paper molt important en el desenvolupament dels xiquets i les xiquetes a tota l’etapa d’educació infantil, ja que és fonamental no tan sols en l’aspecte motor, sinó també a nivell intel·lectual, afectiu i social. D’aquesta manera van aprenent a controlar el moviment corporal, van millorant la seua atenció, memòria i concentració, i van relacionant-se amb els altres.

En una sessió de psicomotricitat es va treballant l’adquisició de nocions espacials, temporals, de lateralitat relatives al seu cos i als objectes, i s’ofereixen situacions que els faciliten l’adquisició de nous aprenentatge i de desenvolupament de les seues capacitats. Amb la psicomotricitat els xiquets i xiquetes prenen consciència del seu cos quan està parat i quan està en moviment, agafen progressivament més domini de l’equilibri i de la coordinació motora, desenvolupen el sentit del ritme, ….

I tot això mentre s’ho estant passant d’allò més bé!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>