COMIAT DEL CURS 2019-2020

Avui 30 de juny de 2020 acabem un altre curs escolar. Però, com dèiem a una de les últimes entrades del bloc, ha sigut atípic, ha sigut estrany… este serà sens dubte un curs que tota la Comunitat Educativa recordarem per sempre.

Però a la nostra escola hi ha també d’altres motius que fan que este curs tinga una cloenda diferent als anys anteriors…

Per una banda se’ns ha jubilat Miguel Barrera, lo nostre conserge, que ha estat treballant a l’escola durant molts anys. Tothom el coneix, i fins i tot alguns alumnes estan convençuts que és l’ ”amo” de l’escola. Des d’aquí, Miguel, volem agrair-te el treball i la disponibilitat que has tingut en tot moment.

Per altra banda acaba l’etapa de l’Equip Directiu actual, i cadascuna de les tres persones que el formen emprenen rumbs diferents.

La nostra Secretària Cristina Pla continuarà com a tutora. Volem agrair-li públicament l’esforç que ha fet per incorporar-se durant el mes d’octubre a l’Equip Directiu i tirar avant, amb la força que la caracteritza, bregant amb totes les circumstàncies d’aquell moment i amb les sobrevingudes i inesperades de després. 

La nostra Cap d’Estudis, Sefa Ulldemolins, acaba este període després de nou cursos i en comença un altre de ben diferent com a mestra jubilada. I ens sembla que mereix un reconeixement especial per la professionalitat que ha marcat sempre la seua tasca, i que en estos darrers mesos s’ha fet palesa d’una manera encara més notable. S’acomiada de l’escola una mestra amb una gran capacitat de treball, sempre des de la discreció. Amb ganes contínues d’aprendre i de formar-se, i amb una virtut particular: aquell sentit de l’humor que ens ha sabut despertar una rialla fins i tot en moments de dificultat. Una persona de CONFIANÇA, així, en majúscules.  T’anirà molt bé en la nova etapa, i faràs i desfaràs noves experiències, però sabem que sempre, sempre, et sentiràs mestra…

Joan Matamoros, després de 20 anys fent de Director, continuarà com a mestre de la seua escola, de la nostra escola, de l’escola que ha ajudat a construir des de les funcions del seu càrrec. L’escola és el que és, en gran mesura, pel seu quefer al llarg de tots estos anys, i és per això que en este comiat de direcció no podem ni volem deixar de remarcar petits i grans trets que han definit la seua tasca.

Gràcies, Joan, pel teu sentit de coherència i de justícia, per la teua dedicació incondicional a l’escola.

Per la teua capacitat d’escolta activa i de reflexió, per la teua especial empatia quan es passa per una situació personal complicada.

Per la teua preocupació que el claustre estigués sempre informat puntualment de tot, i per estar sempre disposat a resoldre qualsevol dubte. Qui no ha acudit a tu en algun moment per a preguntar-te sobre infinitat de qüestions?

Gràcies també per la teua preocupació per tot l’alumnat, i especialment pel que més ho necessita pel motiu que siga.

Per donar-li tanta importància a la relació amb tota la Comunitat Educativa: Claustre, PAS, pares / mares de l’alumnat, Consell Escolar, AMPA, Ajuntament, Entitats… i treballar des d’este propòsit.

Per intentar en tot moment la cohesió del claustre, tant en la participació en actes escolars i/o educatius com en celebracions, dinars,…fora de l’escola.

Per intentar afavorir un lideratge compartit, per intentar i insistir en què tothom pogués dir la seua opinió.

Per estar obert a noves propostes, sempre respectant la legalitat i la normativa marcada pel Departament d’Educació.

Gràcies, Joan, per portar i defensar arreu lo nom de l’Escola amb orgull.

Els petits canvis són importants, sempre són la base i els fonaments del que es construirà al damunt. Has conduït l’escola des d’on la vas trobar fins el punt on la deixes avui i, en el camí, hi has deixat la teua empremta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>