Primers dies de curs…

Encara que no ho sembli just avui acaba la primera setmana del curs 2017-18. Bé, ha estat una setmana trampa, de 4 dies, però ha estat suficient per omplir l’escola de vida i d’alegria. Ara ja si que podem dir, que “Ja hi som tots”.. o gairebé, falten els que estan apurant vacances, els que estan recuperant-se d’una operació, però el que sí que podem dir és que “LA FESTA HA COMENÇAT”!!!

Aquests primers dies de setembre els estem aprofitant i els aprofitarem per posar-nos al dia, conèixer’ns amb els tutors i tutores nous, o reconeixer’ns, els grups que repeteixen de tutora o tutor. Per fer proves d’avaluació incial i veure si tot el que hem viscut i après a l’estiu no ens ha fet oblidar-nos d’altres coses. També aprofitarem per decorar la classe, repartir els materials d’aula, assignar els primers càrrecs del curs, repartir les noves agendes (aquest any en tindrem de diferents tipus i estils), definir el nom de la classe… que serà el punt de partida per engegar un projecte comú de classe.. sobre el que escriure, llegir, investigar,  parlar i exposar.. Un munt de coses!!!

L‘horari de les classes no serà tal qual, fins a la darrera setmana de setembre, on començaran les sessions d’especialistes (Música, Anglès, Educació Física i Educació Especial) i mestres de suport i desdoblaments. Altres activitats com els tallers, els padrins de Lectura de 6è – 2n i 3r, el prèstec de biblioteca dels divendres, així com les piscines, les extraescolars i les sortides i colònies començaran a l’Octubre.

Esperem i desitgem que hagi estat un estiu molt bo per a tothom i us agraïm la il·lusió i la felicitat amb la que han tornat els vostres fills i filles a l’escola.

Us facilitem les dates de les reunions d’inici de curs que teniu al llibret d’informació, del qual hem revisat algunes errades i el podeu trobar actualitzat al web.

Cicle Infantil                 dimecres 4 d’octubre              16,45 h.

Cicle Inicial                  dimecres, 11 d’octubre            16,45 h.

Cicle Mitjà                  dijous, 5 d’octubre                   16,45 h.

Cicle Superior            dimarts, 3 d’octubre                 16,45 h.

  • Totes les reunions tindran servei d’acollida pels fills i filles de les famílies assistents.

Molt bon i feliç curs 2017-18!!!