NOTÍCIES COVID-19

 

Deixarem aquest article fixat a la portada del web del centre per anar informant de totes les novetats relacionades amb la situació sanitària actual.

NOVETAT!!!!

04/05/2020: Continuem en pròrroga de l’estat d’alarma. Aquesta setmana s’inicia la desescalada del confinament, amb la fase 0. El Departament preveu que la preinscripció es pugui realitzar durant la segona quinzena del mes de maig, però no tenim dates ni instruccions concretes. Us continuarem informant a mida que ens vagin arribant noves instruccions. 

09/04/2020: Avui esta prevista l’aprovació d’una nova pròrroga de 15 dies pel decret de l’Estat d’alarma. Així, aquest confinament que vivim s’allargarà fins el 26 d’abril, de moment. Per poder fer un seguiment acurat i iniciar el 3r trimestre del curs, estem posant en marxa la unitat de treball amb les eines de Google de la que us hem estat parlant durant els últims dies a través de Dinantia i el correu electrònic del grup-classe. Al llarg d’aquests dies anireu rebent la notificació que l’escola ha compartit amb vosaltres la carpeta de treball dels alumnes. Les tasques les rebreu en quan comenci el trimestre, és a dir, el 14 d’abril.

Us informem que el dia 7 d’abril, el Consell Superior d’Avaluació del Sistema Educatiu (CSASE) va decidir anul·lar les proves ​ d’avaluació de competències bàsiques a sisè d’educació primària, ateses les circumstàncies excepcionals que estem vivint.

Ara si que sí, venen uns dies de descans. Serà una Setmana Santa diferent, però segur que durant aquests dies tothom farà alguna cosa especial: una disfressa casolana, una recepta de cuina especial, una Mona de Pasqua casolana, un joc de taula….envieu-nos una foto d’algun moment especial d’aquests dies al correu electrònic : santjosepelpi1@gmail.com.  Teniu temps fins el dimecres 15!

Atenció!!!!! No volíem deixar passar l’oportunitat d’intentar fer-vos somriure per un momentet….us hem preparat un vídeo una mica especial….

DISFRESSES PER SOMRIURE!

Molts ànims! Continuem en contacte.!

 

06/04/2020: Durant aquests dies us hem anat enviant instruccions sobre el funcionament del 3r trimestre del curs a través de Dinantia. És important que ens ajudeu a recopilar les dades amb els formularis de Google que us hem facilitat per tal de posar en marxa les eines de comunicació i treball que necessitarem a partir del dia 14 d’abril.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

30/03/2020: Noves instruccions del Departament d’Educació 3r trimestre curs 19-20  

Avui les escoles hem rebut les instruccions mentre continuem amb aquest període de confinament, que sembla que s’allargarà més del que estava previst. Aquestes instruccions impliquen:

  • Els informes d’avaluació de 2n trimestre, no es repartiran fins a la nostra tornada al centre escolar. L’escola ha portat a terme una avaluació completa dels alumnes, abans del tancament de centres el 12 de març i després a través de diverses eines digitals.
  • L’inici de la 3ra Avaluació es farà de manera virtual.
  • El període escolar del 12 de març al 13 d’abril no es considera en cap cas lectiu ni avaluable.
  • A partir del 13 d’abril, els mestres programarem activitats setmanals per tots els alumnes del centre, que seran avaluables i d’obligada realització. Aquestes activitats s’hauran de retornar al mestre per tal de poder formar part del conjunt activitats lectives del curs 19-20.
  • Ara mateix, el claustre del centre està treballant amb diferents opcions per tal de valorar-les i assegura al màxim que tots i totes les alumnes poden realitzar-les amb els mitjans necessaris.
  • Les activitats programades, en cap cas, equivaldran a l’horari lectiu habitual. Seran activitats dels  diferents àmbits d’aprenentatge.

 

23/03/2020: Continuem actualitzant les informacions que ens arriben! Ahir, dia 22 de març, el president del govern va anunciar que allargaria l’estat d’alarma fins el dis 11 d’abril.

Hem actualitzat l’article : RECOMANACIONS, IDEES I ALTRES INVENTS…! amb la intenció de poder  continuar oferint-vos recursos per anar fent amb els nois i les noies. Recordeu que no cal estar tot el dia fent feina, una estona al dia és suficient.

Us vam prometre un regalet més… aquí el teniu. Gràcies a tots i totes les artistes, gran, petits, joves i més joves!   Com que continuem rebent fotografies, anirem actualitzant el vídeo, totes les vostres aportacions sortiran!

TOT ANIRÀ BÉ!

21/03/2020: No ens oblidem de vosaltres…aquí us deixem un regalet….RESISTIRÉ!

Moltes gràcies per les vostres obres d’art! Sabíem que sou unes famílies fantàstiques, però amb això ja ningú ens podrà dir el contrari. Estem preparant un regalet amb totes els vostres Arcs de Sant Martí, però són tants que necessitem una mica de temps per editar-ho…En quant el tinguem editat el posarem al web!

NOVETAT: Segons una nota de premsa del Departament d’Educació, s’activa el “Pla d’acció: centres educatius en línia” que atendrà a tres vessants:

1.- PORTAL EIX: entorn virtual d’aprenentatge. Es posarà en marxa de manera esglonada. De moment, no tenim accès ni cap informació més. Us anirem informant a mida que vagi activant-se.

2.- REFORÇAR LA COMUNICACIÓ A TRAVÉS DE NODES ( web de centre): en el nostre cas ja estem funcionant així, a més també tenim l’App Dinantia.

3.- FORMACIÓ PEL PROFESSORAT: formació virtual per poder portar a terme l’ús del nou entorn d’aprenentatge EIX.

19/03/2020: El Conseller Bargalló anuncia en una entrevista a TV3.  

Recordeu que a l’article “Recomanacions, idees i altres invents” teniu activitats i altres propostes que els alumnes poden anar realitzant i que s’aniran actualitzant.

D’altra banda, el Departament d’Educació també ha informat de la suspensió de les Proves d’Educació Primària de 6è.   Us recordem que aquestes proves no apliquen un resultat directe en l’avaluació de final de curs dels alumnes de 6è, sinó que són una eina d’avaluació externa del centre.

 

18/03/2020: El Departament d’Educació ajorna el procés de Preinscripció escolar fins a que es pugui garantir que tothom té una accès igualitari.