L’ ART A EDUCACIÓ INFANTIL.

“Amb  l’art  m’expresso, plasmo, represento…”

L’art ens permet expressar i plasmar emocions, a més a més de donar pas al  comprendre i representar coses de la realitat que envolta l’infant.

“ Quan creo, dibuixo, pinto, enganxo…”

En definitiva quan es desenvolupa una creació plàstica, els nens i les nenes treballen a partir i a través de la seva imaginació per expressar i representar  allò que veuen o que senten, la imatge de la realitat que els anirà ajudant a comprendre-la i a integrar-la.

L’art i la plàstica fan possible adquirir un millor domini del traç a través d’activitats que motiven i interessen els infants.

Treballant amb obres de diferents artistes es fa possible  una iniciació al món cultural a partir de conèixer  les seves creacions i de fer servir algunes tècniques, colors, idees que ells utilitzaran per fer les seves pròpies “obres d’art”.

En els espais, l’art es converteix en un recurs més i sempre a l’abast per interaccionar amb l’entorn així com estableix també un lligam entre àrees convertint-se en una eina d’aprenentatge globalitzat.

Cliqueu sobre la imatge per veure treballant els/les petits/es artistes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>