BREAKOUT A CINQUÈ: L’AVENTURA DEL PENJOLL MISTERIÓS.

El poder del joc és fantàstic, especialment, els “breakouts”, ja que ajuden a desenvolupar el treball en equip, el pensament crític i la capacitat de resolució de problemes. Un breakout “és una experiència educativa immersiva en la que cal obrir una caixa tancada amb diferents cadenats”. 

 Els nens i nenes de cinquè s’han vist involucrats en un enigma inquietat. Un estrany medalló antiquíssim va aparèixer el dia de les exposicions de pares. Cap alumne ho havia portat, ningú sabia com havia arribat…I de sobte un dels últims dies de classe abans de les vacances de Nadal…(cliqueu a sobre del monstre i espereu que carregui el vídeo i premeu el botó!!!)

 

Només disposàvem de 45 minuts per trobar les claus i poder obrir la caixa. Únicament podíem aconseguir l’elixir del temps guardat a dins si solucionàvem els enigmes dels cinc sobres. Tots els reptes que tenien relació amb els països treballats al projecte.

 

 

Sortosament, les dues classes han aprés molt sobre els països treballats als seus projectes i han resolt els misteris plantejats en el temps previst. Ha estat una experiència increïble!!! 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>