PROJECTE 3R: ELS ANIMALS VERTEBRATS

Aquest segon trimestre els nens i nenes de tercer ens hem fixat un gran repte:

VOLEM FER DE GUIES DEL ZOO ALS NOSTRES COMPANYS I COMPANYES

Sabem que la tasca no és fàcil i per això ja fa temps que hi estem treballant i portem molta feina feta.

Primer, vam  entrar a la web del zoo per conèixer els animals que hi ha. Vam triar els que més ens interessaven, vam organitzar els nostres coneixements previs i vam crear aquest mapa conceptual.

goconqr.com/…/16662113–SSERS-VIUS-mind_maps      

Després  de recollir els nostres interrogants i classificar-los tenint en compte el grup d’animals al qual fan referència vam començar a investigar les característiques generals de cada un: mamífers, amfibis, rèptils i aus. Els peixos ja els vam veure en el projecte del Mar del  primer trimestre.

 

    

Ja estem acabant de cercar les últimes respostes utilitzant llibres, ordinadors, revistes……i  recollim les nostres conclusions en aquestes graelles.

          

   

Aviat serem uns experts en els animals treballats i passarem a compartir la informació entre tots els grups.

Tota aquesta feina la hem pogut dur a terme perquè ja comencem a treballar millor en equips cooperatius on cadascú té un càrrec: coordinador, secretari, controlador de recursos o moderador.

        

          

 

Només ens queda una petita investigació individual sobre l’animal  triat per poder explicar-lo  als companys/es quan anem al zoo a finals de trimestre. ENS FA MOLTA IL·LUSIÓ !!!!

Aviat us tornarem a informar de com ha anat la sortida i dels nostres avenços .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>