Organigrama curs 2023-2024

Equip directiu:

  • Direcció: Judit Munner
  • Cap d’estudis: Maria Aguilar
  • Secretaria: Maria José Oliver

 

  • Psicopedagoga: Sheila Cecilia
  • Coordinadora de llengua interculturalitat i cohesió social: Montse Cervantes
  • Coordinadora digital: Laura Fernández

Mestres Tutors:

  • Hoteleria i cuina B: Montse Cervantes
  • Hoteleria i cuina A: Mercè Surrà
  • Vivers i jardins: Pilar Folch
  • Oficina i gestió B: Gema Saura
  • Oficina i gestió A: Rosa Serrano
  • Comerç i atenció al públic: Lorena Molina

Mestres Taller:

  • Hoteleria i cuina A: Montse Pérez
  • Hoteleria i cuina B:
  • Vivers i jardins: Eduard Marin
  • Oficina i gestió A: Laura Fernández
  • Oficina i gestió B: Anna Pisa
  • Comerç i atenció al públic: Andrea Sarriera

Educadora

Hoteleria i cuina A: Mari Carmen Gallego

Aux. Administrativa

Ainhoa Pérez