PREMI UNESCO TORTOSA, PEL VÍDEO ” EL TEU CONSUM POT CANVIAR EL MÓN”

AQUEST PASSAT DISSABTE ALUMNAT DE SECUNDÀRIA I POSTOBLIGATÒRIA I LA MESTRA DE MÚSICA I PSICO HAN RECOLLIT EL PREMI FEDERICO MAYOR ZARAGOZA, UNESCO, TORTOSA EN REPRESENTACIÓ DE L’ALUMNAT QUE HA GUANYAT AMB LA REALITZACIÓ DE LA CANÇÓ I EL VÍDEO  “EL TEU CONSUM POT CANVIAR EL MÓN”. 

EL VÍDEO HA ESTAT REALITZAT PER SENSIBILITZAR I CONSCIENCIAR EN EL MARC DEL PROJECTE : “PROTEGIM EL MAR” QUE BEN AVIAT US EXPLICAREM AMB MÉS DETALL.

ESTEM MOLT CONTENTES I CONTENTS PEL RECONEIXEMENT I ESPEREM QUE MOLTES PERSONES REFLEXIONIN SOBRE COM CUIDAR ENTRE TOTES EL MEDI MARÍ!

 

 

EL VÍDEO PREMIAT HA ESTAT EL SEGÜENT: ESPEREM QUE US AGRADI!

1 comentari

  1. Anna

    Ens ha agradat molt com a família de la Núria, poder-la acompanyar a Tortosa a recollir el premi. Hem gaudit d’un dia molt especial veient que tots els nois i noies de l’escola estaven esplèndids i molt motivats. És molt important aquesta conscienciació de tenir cura del nostre planeta. En aquest cas del mar i veure com afecta als animals (peixos, ocells,…) quan no és fa. Per descomptat que el video ha quedat genial!!!!

    MOLTES FELICITATS A TOTS I TOTES!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>