CAMPANYA DE MATARÓ A TÒQUIO

AHIR LA NOSTRA ESCOLA VA REBRE, DE L’ESCOLA TORRE LLAUDER, EL RELLEU DE LA LAIA L’ARQUERA. LA CAMPANYA #DEMATARÓATÒQUIO VA ARRIBAR AL NOSTRE CENTRE AMB UN ACTE FESTIU, ON L’ALUMNAT AMB BANDEROLES, GEGANTS,  PANCARTES I BATUKADA VA VEURE ARRIBAR L’ESCULTURA DE LA LAIA. L’ACOMPANYAVA LA PRESÈNCIA DE LA WATERPOLISTA OLÍMPICA MARTA BACH I REPRESENTANTS DEL CONSELL ESPORTIU DEL MARESME I DE L’AJUNTAMENT DE MATARÓ.

AQUESTA INICIATIVA, DEL GRUP DE TREBALL DE PROFESSORS D’EDUCACIÓ FÍSICA DEL PCEE,  VOL VISUALITZAR LA IMPORTÀNCIA DE  L’ACTIVITAT FÍSICA I L’ESPORT COM A ELEMENT ESSENCIAL DE LA SOCIETAT. LA CAMPANYA HA ACONSEGUIT LA PARTICIPACIÓ DE MÉS DE 13.000 ALUMNES DE 28 ESCOLES DIFERENTS DE MATARÓ PER SUMAR QUILÒMETRES I PORTAR LA WATERPOLISTA MATARONINA MARTA BACH FINS ALS JJOO DE TÒQUIO.

DURANT ELS PROPERS DIES LA NOSTRA ESCOLA PORTARÀ A TERME DIFERENTS ACTIVITATS PER ANAR SUMANT KM PER LA CAMPANYA; FINS EL PROPER DIMARTS 25 QUE PORTEM EL RELLEU DE LA LAIA A L’ESCOLA CAMÍ DEL MIG.

A L’INFOK D’AVUI ES PRESENTA LA CAMPANYA TAMBÉ!

2 comentaris

  1. esther

   Sí, aquesta és la idea de la campanya; potenciar l’activitat física i l’esport tant a l’escola com en l’àmbit familiar. Estem molts contents amb la resposta de les famílies i de l’alumnat.
   Moltes gràcies
   Esther Veciana d’educació física.
   CEE les Aigües

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>