US RECORDEM QUE SEGONS EL CALENDARI ESCOLAR I TAL I COM ES VA PROPOSAR PEL CONSELL ESCOLAR, EL PROPER DILLUNS 2 DE NOVEMBRE  ÉS DIA DE LLIURE DISPOSICIÓ I, PER TANT, NO HI HA CLASSE.

JA A LA VENDA LA LOTERIA DE L’ESCOLA!

 

 

         

GUANYADORS SANTA CECÍLIA TALENT 2020

HA ARRIBAT EL DIA DEL LLIURAMENT DE PREMIS!EN PRIMER LLOC, US VOLEM AGRAIR LA VOSTRA PARTICIPACIÓ, TANT DE LES TUTORIES COM DE LES FAMÍLIES, HEM REBUT UN TOTAL DE 530 VOTACIONS! HA ESTAT TOT UN ÈXIT!TENINT EN COMPTE EL RESULTAT DE LES VOTACIONS I EL CRITERI DEL JURAT FORMAT PER LA COMISSIÓ DE FESTES, AQUESTES SÓN LES CLASSIFICACIONS PER A CADA ETAPA.… Llegeix més»

CASTANYADA – 20

TOTS ELS DOCENTS DE L’ESCOLA US DESITGEM QUE TINGUEU UNA MOLT BONA CASTANYADA .
ENS TORNEM A VEURE EL DIMARTS 3 DE NOVEMBRE!

ARRANQUEM EL BLOG!!

JA PORTEM GAIREBÉ TRES SETMANES DES DE QUE HA COMENÇAT L’ESCOLA.
EL FUNCIONAMENT AQUEST CURS ÉS UNA MICA DIFERENT. TOTS ESTEM ADAPTANT-NOS ALS CANVIS EL MILLOR QUE PODEM. PERÒ TOT I AIXÍ, NO DEIXEM DE TREBALLAR I ESFORÇAR-NOS PER A CONTINUAR GAUDINT I APRENENT A L’ESCOLA.
ELS BLOGS D’EDUCACIÓ… Llegeix més»

RECOLLIDA DE TAPS A L’ESCOLA

ENS SAP MOLT GREU COMUNICAR-VOS QUE, DE MOMENT, NO PODEM FER LA RECOLLIDA DE TAPS A L’ESCOLA.
DEGUT AL COVID-19, ELS USUARIS DE LA FUNDACIÓ EL MARESME (QUE EREN ELS QUE RECOLLIEN ELS TAPS) NO PODEN FER AQUEST SERVEI.
EN ELS MOMENT QUE ES TORNI A FER… Llegeix més»

INICI DE CURS

INICIEM UN NOU CURS MOLT DIFERENT DELS ANTERIORS PERÒ HO FEM AMB MOLTES GANES DE PODER-NOS TROBAR DESPRÉS DE TANTS DIES SENSE VEURE’NS.

AQUEST CURS HAUREM DE TENIR EN COMPTE TOTES LES MESURES DE PREVENCIÓ I PROTECCIÓ NECESSÀRIES PER PREVENIR UN BROT DE COVID A L’ESCOLA.

SEGUINT LES INDICACIONS DEL DEPARTAMENT D’EDUCACIÓ HEM ELABORAT EL PLA D’ORGANITZACIÓ DE CENTRE QUE RECULL TOTS AQUELLS A TENIR EN COMPTE AL LLARG DEL CUR.

AQUÍ TENIU UN BREU RESUM:

Clica a sobre de la imatge per veure tota la informació

PODEU LLEGIR I DESCARREGAR EL TEXT COMPLERT A L’APARTAT DOCUMENTACIÓ GENERAL DE CENTRE 

FINS AVIAT!

EL PASSAT 15 DE JUNY VAM ACOMIADAR A ONZE ALUMNES DE L’ETAPA DE POSTOBLIGATÒRIA PERQUÈ… JA S’HAN FET GRANS!
UNS VAN ENTRAR A L’ESCOLA DE BEN PETITS I D’ALTRES MÉS GRANS PERÒ, AMB TOTS I TOTES, HEM COMPARTIT MOLTES AVENTURES QUE NO OBLIDAREM MAI.
EL CORONAVIRUS HA… Llegeix més»