ÚLTIMS DIES A L’INSTITUT, l’agenda pleníssima

20170608_114653-COLLAGE

Des del dimecres dia 7 fins dilluns 12 de juny, va ser la setmana del crèdit de síntesi. El dimarts van fer els tribunals, cada grup havia d’explicar al tribunal una síntesi dels diferents temes tractats. Els alumnes de 1r van dedicar el crèdit a la nutrició, els 2n van fer un trivial, els de 3r van dedicar-lo a l’orientació acadèmica i laboral i el projecte de recerca de 4t parlava sobre la publicitat. Va ser una setmana de treball i estudi per a tots els alumnes. Per dimecres, dijous i divendres després del crèdit, s’han previst 3 dies de millora de qualificacions.

Divendres 16 es fa la festa de l’AMPA, que es una festa que serveix per acomiadar-nos i desitjar-nos un bon estiu entre alumnes, professors i membres de l’AMPA, els quals hem d’agrair la implicació que tenen en aquesta activitat.

Dilluns 19 i dimarts 20 estaran destinats al retorn dels llibres de l’alumnat, i dimecres 21 es fan diverses activitats entre les quals destaquem Water World, Beach Party i la visita al Cementiri Modernista.

Dilluns i dimarts es fan les festes de graduació de 4t i 2n de batxillerat respectivament. Aquest diumenge 18 podeu assistir al musical de Sonrisas y lágrimas en el casino de Lloret.

No us oblideu de venir a buscar les notes dilluns, 26  de juny!

Text a càrrec de Paula i Nerea Gómez

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>