Agenda

Curs actual

Curs actual

Galeria fotogràfica

Documents

Aules Netes

Engeguem el projecte d’aules netes i educades 2015-16 . A partir d’aquesta setmana i fins a final de curs els alumnes de 1r i 2n d’ESO participaran en la 2ona edició del concurs AULES NETES I EDUCADES, en el qual es valorarà l’estat d’ordre i neteja de les aules, manteniment dels llibres socialitzats i el comportament dels alumnes a l’aula.

Llegir més»

Programa TEI

tei1

Aquest curs 2015-16 s´inicia al centre el programa TEI (Tutoria Entre Iguals). L´objectiu principal del TEI, és afavorir la convivència al centre i evitar l´assetjament escolar. Els i les alumnes ja han rebut la informació i formació pertinent, així com el reconeixement, per part de l´equip directiu, per participar en el programa.Tots els alumnes participants estan molt engrescats!

Gràcies per la vostra col-laboració!

Recepció i acollida d’alumnat.

Recepció i acollida d’alumnat – dilluns 14 de setembre (sala d’actes):

  • 9:00 a 12:00: 1r ESO
  • 10:00 a 11:30: 2n ESO
  • 10:30 a 12:30: 3r ESO
  • 11:00 a 12:30: 4t ESO
  • 11:30: 1r i 2n de batxillerat
  • 12:00: CAS
  • 12:30: 1r CFGM
  • 16:00: 2n CFGM (aules)
Dilluns 21 de setembre:
Inici de les classes del CAS
Recepció de CFGS:
-12:30 1r CFGS (sala d’actes)
-16:00 2n CFGS (aules)

APS Un món de jocs.

En aquest vídeo podreu veure el resum de les sessions de joc multicultural portades a terme pels i per les alumnes de 1r curs del CFGS d’Educació Infantil, en algunes escoles del poble.  La planificació de les activitats lúdiques les han fet dins el mòdul “M4 – El joc infantil i la seva metodologia”, i hi van participar infants d’educació infantil i les seves famílies, que les van gaudir i les han valorat molt positivament.  Felicitats, noies i nois de 1r curs per l’esforç, la implicació i la bona feina!

Podeu veure totes les fotografies fent clic a l’enllaç corresponent:

Graduació 2n Batx 2014-15.

 

El passat dilluns 22 de juny va tenir lloc la festa de Graduació de 2n de Batxillerat, una nova promoció que acaba els seus estudis al nostre institut per continuar la seva formació cursant un Grau Universitari o bé un Cicle Formatiu de Grau Superior. Tota la sort del món!!!

Festa de graduació de cicles formatius.

El dia 19 de juny l’alumnat de cicles formatius de segon va celebrar la festa de graduació a la Sala d’Actes del centre.
L’acte el va conduir el Cap d’Estudis de FP, el Xavi Tresserra i les tres tutores dels grups:  la Maria Àngels Garcia, la Trini Mascarell i la Manoli Fages, entregant els diplomes tot destacant una característica de cada alumne/a i fent menció especial a aquells/es amb el millor expedient acadèmic i la participació a les pràctiques internacionals.
Els desitgem molta sort i que aconsegueixin tot allò que es proposin amb esforç i dedicació!

Podeu veure totes les fotografies fent clic  

APS 4t ESO

Els alumnes de 4t d’ESO han fet la presentació del projecte ApS: «El Bosquet de l’Escola La Guàrdia», davant dels alumnes de 3r de primària de l’escola La Guàrdia. Els nois i noies de 4t d’ESO els hi han fet una representació de titelles, tot explicant un conte sobre l’origen mitològic de les móres. També, els han proposat omplir unes fitxes de reconeixement de les diferents espècies vegetals que hi podem trobar. A més a més, també han fet unes altres activitats relacionades amb el incendis forestals.

Podeu veure totes les fotografies fent clic   

Sopar comiat 2n batxillerat

El passat divendres 29 de maig va tenir lloc el sopar de comiat dels alumnes de 2n de Batxillerat, una altra promoció que aviat deixarà l’institut per iniciar noves aventures.

Alumnes, professors que encara estem al centre i d’altres que ja no hi treballen però que han estat part important en la formació d’aquesta promoció ens vam reunir per sopar i celebrar el final d’una etapa i el començament d’una altra. Només ens resta l’acte de Graduació que tindrà lloc el dia 22 de juny a la sala d’actes del centre amb la presència de les famílies dels alumnes.

Podeu veure totes les fotografies fent clic