Primera celebració de l’English Day

El proper 26 d’abril tindrà lloc la primera celebració de l’English Day de les escoles de primària de Sant Vicenç dels Horts a les instal·lacions del nostre centre. Els nostres alumnes de 4t d’ESO seran els monitors de les diferents activitats que es realitzaran al llarg del matí. Aquesta iniciativa ha estat fruit d’un treball conjunt de totes les escoles participants al llarg d’aquest curs dins el marc d’un seminari d’especialistes en llengua estrangera coordinat per la Monti Mestres, del Centre de Recursos del Servei Educatiu del Baix Llobregat.

Guanya una tablet

Per fi arriba el moment de decidir el teu futur, 🙃 quins nervis! Comencen les preinscripcions! Si et vols formar en una professió de futur i amb un 100% d’incorporació laboral, descobreix el Cicle Formatiu de Grau Superior de Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma perfil profesional informática aplicada a la logística 💻, únic a l’Estat! Participa al concurs!👍👍👍Imagina’t aquest estiu 🏖️⛱️mirant sèries i escoltant música amb la teva tablet 😉. Dona la benvinguda a les vacances!!!🍦🍨🍿⛹️🏝️🎆🏕️

Per participar al concurs feu clic AQUÍ

Sant Jordi a la residència Roma de Pallejà

El grup de primer curs del cicle formatiu d’Atenció a Persones en Situació de Dependència ha implementat unes activitats lúdiques relacionades amb la festivitat de Sant Jordi, amb els usuaris de la residència Roma.
Aquestes activitats consistien a explicar la llegenda als usuaris més dependents, i a elaborar entre tots un gran drac amb diferents tècniques i un punt de llibre de record.
Va ser tot un èxit, i tant els usuaris com les alumnes van gaudir molt d’una experiència que les apropa al seu futur no tan llunyà.  Podeu veure totes les fotografies fent clic AQUÍ